Briefly in English

Ajankohtaista


Katso kaikki palkitut

10.8.2017

Formaatti-Finlandia palkinto jaettiin 17. kerran osana Media & Message -tapahtumaa. Media & Message on Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat – SATU ry:n järjestämä TV-toimialan ammattilaistapahtuma, joka järjestettiin elokuun alussa Helsingissä. Tapahtumassa oli esiintymässä lukuisia kotimaisia ja kansainvälisiä puhujia ja sen yhteydessä järjestettiin vuotuiset ohjelmatunnus- ja mediayhtiöiden mainonta -kilpailut. Tapahtumassa jaettavan Formaatti-Finlandia palkinnon rahoittivat Yleisradio, MTV, Nelonen Media, Discovery Networks Finland, Fox Networks Group ja Elisa Viihde.

Formaatti-Finlandia palkinnon voittajan valitsi kansainvälisiä menestysformaatteja tuottaneen Armoza Formatsin COO, Amos Neuman, viiden esituomariston valitseman tv-ohjelman joukosta. Finalisteiksi nousivat ”Stadi vs Lande”, ”Illallinen äidille”, ”Mad Cook Show”, ”Paluu alttarille” ja ”SuomiLOVE”.

SuomiLOVE -formaatin on kehittänyt ja tuottanut Warner Bros. International Television Production Finland Oy ja sitä on esitetty Ylen kanavilla vuodesta 2014 lähtien. Ohjelmassa esitellään suomalaisia rakkaus- ja ystävyystarinoita, joihin liittyy jokin kotimainen musiikkikappale. Sarjan formaatti on myyty ulkomaille nimellä Soundtrack of Love.

Valve Media ja MTV räjäyttivät potin mediayhtiöiden mainonta kilpailu -sarjoissa voittaen ne kaikki. Mediayhtiöiden mainonta -kilpailun brändimainokset-sarjassa palkittiin C More -sarja (esityskanava MTV, tuotanto Valve Media), monimedialanseeraukset -sarjassa MTV3 Tanssii Tähtien Kanssa 10. Kausi (esityskanava MTV, Sub, AVA, DOOH, OOH, verkkomainonta, tuotanto Valve Media) ja ohjelmatrailerit -sarjassa Tanssii tähtien kanssa ”Oodi tanssille” (esityskanava MTV3, Ava, Sub, tuotanto Valve Media). Media & Message ohjelmatunnuskilpailussa palkittiin parhaana ohjelmatunnuksena ”Heikki Paasonen Show” (esityskanava Nelonen, tuotanto Banijay Finland). 

Lue Lisää >

 


Bileliput nyt myynnissä!

31.7.2017

Erilliset bileliput palkintojenjakoon ja verkostoitumisbileisiin nyt myynnissä!
Illan viihteestä huolehtii Roope Salminen & Koirat, sekä DJ:nä Henri Pulkkinen.

Ilmoittaudu mukaan: mediamessage.fi/ilmoittautuminen
Kysele erikoishinnoiteltua pakettitarjousta iltajuhlaan yrityksellesi sähköpostilla mediamessage@satu.fi


Media & Message bisnesdeitit: tuottaja-, ostaja- ja rahoitustapaamiset av-tekijöille 9.8.2017

1.6.2017

Paikka:, Maria 01, Lapinlahdenkatu 16, 2 krs.

OHJELMA:
9.00-10.00 Creative Business Cup - Suomen osakilpailu. Kansainvälisen luovien alojen liikeideoiden pitchauskilpailun kansallinen alkukarsinta. (Ilmoittautuminen on päättynyt)
10.00-10.30 Tervetuloa! Ostajat ja rahoittajat esittäytyvät.
10.30-14.00 Bisnesdeitit
14.00-15.00 25 % Finnish Cash Rebate: how tax incentives can boost the film and TV –business.
Riina Hyytiä, CEO, Dionysos Films Oy ja Kjartan Thor Thordarsson, CEO, Sagafilm Nordics, sekä Tarquin Gotch, President, Serious Comedy.

Lounaat ja kahvit omakustanteisena

Media & Message käynnistyy Startup Mariassa deiteillä, jossa audiovisuaalisen alan tekijät voivat tavata tuottajia, ostajia ja rahoittajia. Ideanikkarit saavat mahdollisuuden testata konseptejaan niin tuotantoyhtiöille, tv-kanaville kuin julkissektorin rahoittajille kahdenkeskisissä tapaamisissa. Ostajat taas pääsevät tutustumaan uusiin tekijöihin, joita eivät muuten tavoittaisi. Päivän päätteeksi kuullaan kansainvälisten tuottajien ajatuksia yhteistuotantojen mahdollisuuksista kv-markkinoilla ja av-tuotantokannustimen merkityksestä.

Tilaisuus on tarkoitettu pienille tuotantoyhtiöille, uusille tulokkaille ja yksittäisille tekijöille, jotka hakevat asiakkaita, kumppaneita tuotantojen toteuttamiseksi tai ovat hakemassa julkista rahoitusta.  Päivän aikana voi tavata ja tutustua useisiin toimijoihin. Bisnesdeiteillä paikalla ovat kotimaiset tv-kanavat, isot tuotantoyhtiöt sekä agentit. Rahoittajista paikalla ovat Tekes ja AVEK ja NewCo Helsinki yrityspalvelut.

Tapaamiset aikataulutetaan etukäteen. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen

Voit varata päivän aikana enintään 5 tapaamista. Varauksia voi tehdä toistaiseksi, mutta toimi nopeasti, niin varmistat deittisi!
Saat oman deittiaikataulusi ennen Media & Messagea sähköpostitse.
Linkki deittien varauslomakkeeseen: https://fi.surveymonkey.com/r/FDFXSH7


Deiteillä seuraavat tahot sinua tapaamassa:

  Kaikki kotimaiset tv-kanavat
  Warner Bros
  Kaiken Entertainment
  Tekes 
  AVEK
  NewCo Helsinki yrityspalvelut
  Teosto
  Nordic Copyright Bureau
  Tredea, Tampereen seudun tuotantopalvelut
  Viestintäalan tutkimussäätiö


Tervetuloa deiteille, ilmoittauduthan mahdollisimman pian!

Lisätietoja:
Kati Uusi-Rauva, tapahtuman tuottaja
kati.uusirauva@gmail.com
; puh. 040-8658738

 

Creative Business Cup
Tilaisuuden aluksi käydään Creative Business Cupin Suomen osakilpailu, joka on tarkoitettu luovien alojen osaajille. Voittaja matkaa Kööpenhaminaan loppukilpailun sijoittajapitchauksiin marraskuussa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 15.6.2017 mennessä: http://www.cifinland.fi/fi/ajankohtaista/onko-sinulla-maailman-paras-luovaan-osaamiseen-liittyvä-bisnesidea

1

ILMOITTAUTUMINEN KILPAILUIHIN 2.6. ASTI

15.5.2017

Media & Message Formaatti-Finlandia-, TV-ohjelmatunnus- ja Mediayhtiöiden mainonta -kilpailut ovat käynnissä. Ilmoittautuminen päättyy 2.6.2017. Tulokset julkistetaan 10.8.2017 Media & Message -tapahtumassa Helsingissä.

Vuoden 2017 uudet kategoriat on luotu kansainvälinen PromaxBDA -tapahtuman innoittajamana: Ohjelmatrailerit, Brändimainokset, Monimedialanseeraukset ja Mobile first – toteutus. Tuomaroinnissa painotetaan suomalaisten tekijöiden osuutta trailereiden, mainosten ja kampanjoiden suunnittelussa ja tuotannossa. Kilpailu on tarkoitettu mediayhtiöiden (television ja verkkopalveluiden tvs.) omien sisältöjen ja palveluiden markkinoinnille.

Discovery Networks Finland, Fox Networks Group ja Elisa Viihde ovat myös mukana ensimmäistä kertaa rahoittamassa Formaatti-Finlandia -palkintoa. Formaatti-Finlandia palkintosumma on 20.000 € ja se jaetaan kilpailun voittaneen formaattiohjelman tuotantoyhtiölle. Palkinnon rahoittavat Yleisradio Oy, MTV Oy, Nelonen Media / Sanoma Media Finland Oy, Discovery Networks Finland, Fox Networks Group ja Elisa Viihde.

Ilmoita kilpailutyösi: www.mediamessage.fi/kilpailut


Seuraava Media & Message 9-10.8.2017

31.3.2017

Vuoden sisältömedia tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Helsingissä 9.-10.8.2017. 

Luvassa tietoiskuja ajankohtaisista ja kiinnostavista aiheista, sekä kansainvälisiä asiantuntijoita.
Ilta huipentuu palkintojenjakoon ja juhliin, jossa palkitaan vuoden menestyneimmät alan tekijät.

Formaatti-Finlandia-kilpailu järjestetään 17. kerran osana Media & Messagea. 
Viime vuonna palkittiin  “Ummikot ulkomailla” – My First Holiday. Formaatti-Finlandia, kanavamainonta ja ohjelmapuffi voittajat on julkaistu

4.8.2016

Formaatti-Finlandia palkinto jaettiin 16. kerran osana Media & Message-sisältökonferenssia.


Formaatti-Finlandian voitti viiden shortille päässeen ohjelman joukostaFremantleMedia Finland Oy:n tuottama uutuussarja “Ummikot ulkomailla” – My First Holiday. Nelosen tilaamassa sarjassa seurataan ensimmäistäkertaa elämässään ulkomaille matkustavia suomalaisia. Kaikki matkan aikana tapahtuneet kommellukset ja kohtaamiset raportoidaan katsojien nähtäväksi. Ummikot ulkomailla -formaatti on myyty jo Espanjaan (RTVCM), Belgiaan(VRT), Slovakiaan (JOJ) ja Ruotsiin (MTGTV).

Formaatti-Finlandia voittajan valitsi Mike Beale, EVP Global Development & Formats, ITV Studios UK ja valintaansa hän perusteli seuraavasti: “My First Holiday” is well produced and original idea looking at the travelogue through different eyes.”
TV-alan Formaatti-Finlandia palkinnon rahoittavat Yleisradio Oy, MTV Oy ja Nelonen Media.

Media & Message -palkinnot jaettiin parhaalle ohjelmatunnukselle jakanavamainoksille. TV-ohjelmatunnuskilpailun voitti “Supertähdet“ (tuotantoYellow Film & TV Oy). Kanavamainoskilpailun sarjan “kanavamainokset” voitti”MTV Suora suhde suomalaiseen” (tuotanto Valve Media Oy) ja ojelmapuffisarjan voitti ”Marja Hintikka Live” (tuotanto Yle ja Satumaa Family Business).

Esituomariston puheenjohtajana toimi kotimaisten sisältöjen ohjelmapäälikköEerika Vermilä (MTV Oy) ja muina jäseninä olivat vastaava tuottaja Tomi Suomela (MTV Oy), sisältöpäällikkö Raimo Lång (Yle Luovat sisällöt), tilaaja Arttu Nurmi (Yle Kulttuuri ja viihde), kotimaisten ohjelmien päällikkö Unne Sormunen (Nelonen Media) ja vastaava tuottaja Tea Panula (Nelonen Media).


Ennakkotietoa ja vinkkejä tapahtumaan

26.7.2016

Konferenssi järjestetään jo toista kertaa Tampereella, mutta tässä vielä muutama vinkki konkareille ja etenkin ensikertalaisille!

SATU ry:n infopiste on kongressitilan aulassa ja sieltä voit noutaa nimipassin, kassin ja käsiohjelman sekä jättää tarvittaessa matkatavarasi säilöön. Aulatilassa on myös kaksi mielenkiintoista esittelyä, Kauko Oy:n 3D-virtuaaliprojisointi ja Aviapoliksen studiokompleksi. Käykää tutustumassa!

Iltajuhla ja palkintojenjako ovat torstaina 4.8. Mediapolis Factory:ssä  Tampereen Tohlopissa. Lähtö on hotellin edestä yhteiskuljetuksella klo 19.00. Iltajuhlassa julkistetaan 2016 Formaatti-Finalandia ja paras ohjelmatunnus ja kanavamainos. Lompakon voi huoletta jättää hotellille, sillä tapahtuman baarissa on tarjolla juomaa koko illan rennosti 70-80-luvun henkeen! Paluukyydit Mediapoliksesta takaisin hotellille ovat klo 00.30, 00.45 ja 01.00.

Solo Sokos Hotel Torniin sisäänkirjautuminen on klo 15:00 ja uloskirjautuminen klo 12:00. Aamiainen tarjoillaan klo 6:30-11:00. Konferenssin lounaat ja kahvi tarjoillaan samassa aamiaistilassa käsiohjelmasta löytyvän aikataulun mukaan. Hotelli sijaitsee rautatieaseman vieressä ja tarvittaessa auton voi pysäköidä Parkkihalli P-Tullintorille 21 €/vrk (sisäänajo Åkerlundin-katu 6).

Muistithan tehdä huonevarauksen suoraan hotelliin!
Hotellin yhteystiedot:
Solo Sokos Hotel Torni Tampere
Ratapihankatu 43, 33100 Tampere
+358 20 1234 634
torni.tampere@sokoshotels.fi

 

Tervetuloa Tampereelle!

SATU ry
010 219 6880
mediamessage@satu.fi

Seuraa ja tykkää meistä FacebookissaTwitterissa ja Instagramissa@satulaiset 


Viisi kotimaista TV-formaattia kilpailee 20.000 euron rahapalkinnosta

16.6.2016

SATU ry:n Formaatti-Finlandia -kilpailu järjestetään 16. kerran osana Media & Messagea. Media & Message on sisältömedian konferenssi, johon osallistuu vuosittain parisataa sisällön tuotannon ja jakelun ammattilaista. Media & Message 2016 järjestetään Tampereella 4.-5. elokuuta. Formaatti-Finlandia -palkinnon rahoittavat MTV Oy, Nelonen Media ja Yleisradio Oy. Englantilainen Mike Beale, valitsee kilpailun voittajan esituomariston ehdokasasettelun pohjalta. Voittaja julkistetaan 4.8. Media & Messagessa ja se jaetaan formaatin kehittäneelle tuotantoyhtiölle.

Esituomariston puheenjohtajana toimi sisältö- ja kuluttajatuotteiden päällikkö Eerika Vermilä (MTV Oy) ja jäseninä olivat vastaava tuottaja Tomi Suomela (MTV Oy), sisältöpäällikkö Raimo Lång (Yle Luovat sisällöt), tilaaja Arttu Nurmi (Yle Kulttuuri ja viihde), kotimaisten ohjelmien päällikkö Unne Sormunen (Nelonen Media) ja vastaava tuottaja Tea Panula (Nelonen Media). Kilpailun ylituomari Mike Beale, EVP Global Development & Formats, on toiminut vuodesta 2011 osana ITV Studios UK:n luovaa tiimiä ja ollut mukana kehittämässä formaatteja “Come Dine With Me”, “I’m A Celebrity...Get Me Out Of Here” sekä “Red Or Black?

Esituomaristo kommentoi tämän vuoden kilpailuun ilmoitettuja TV-formaatteja seuraavasti: “Mukana oli kunnianhimoista toteutusta ja raikkaasti usean lajityypin formaatteja. Jatkoon valitut formaatit ovat helposti pitchattavia, niitä voidaan sovittaa ja myydä eri kohderyhmille ja territoriolle. Suomessa tuotetaan yhä enemmän kansainvälisille markkinoille alusta lähtien suunniteltuja tv-formaatteja, niinpä näiden viiden jatkoon valitun joukosta löytyi jo tiensä maailmalle löytäneitä esimerkkejä.

 

Media & Message 2016
shortlistatut kilpailuohjelmat:

Formaatti-Finlandia:

Elastinen Feat. (tuotanto EndemolShine Finland Oy, esityskanava MTV3)
Hyvät kaupat (tuotanto: Aito Media, formaatti: Rabbit Films Oy, esityskanava Nelonen)
Katastrofikokki - The Worst Chef (tuotanto EndemolShine Finland Oy, esityskanava MTV3)
SuomiLOVE/Soundtrack of Love (tuotanto Warner Bros. International Television Production
Finland, esityskanava Yle TV2)
Ummikot Ulkomailla/My First Holiday (tuotanto FremantleMedia Finland, esityskanava Nelonen)

Ohjelmatunnuskilpailu:

Huippujengi (tuotanto Rabbit Films Oy)
Sami Yaffa - Sound Tracker (tuotanto Gimmeyawallet Productions Oy)
Supertähdet (tuotanto Yellow Film & TV Oy)


Kanavamainoskilpailu:
sarja: Kanavamainokset

MTV 360 (tuotanto Valve Media Oy)
MTV Suora suhde suomalaisiin (tuotanto Valve Media Oy)
Nelonen haipis (Nelonen kiittää katsojia) (tuotanto Nelonen Media in-house)


sarja: Ohjelmapuffit

Haluatko miljonääriksi (tuotanto Nelonen Media in-house/Meditation Oy)
Huippujengi (tuotanto Valve Media Oy ja Rabbit Films Oy)
Marja Hintikka Live (tuotanto Yle ja Satumaa Family Business)

 


Lisätiedot:
Stiina Laakso, toiminnanjohtaja, SATU ry
M. +358 (0)40 544 1690 | stiina.laakso@satu.fi
Seminaariohjelma ja puhujaesittelyt www.mediamessage.fi
ILMOITTAUTUMINEN KILPAILUIHIN 31.5. ASTI

27.5.2016

Media & Message:n yhteydessä järjestetään Formaatti-Finlandia-, TV-ohjelmatunnus- ja Kanavamainontakilpailut. Ilmoittautuminen kilpailuihin on käynnissä ja päättyy tiistaina 31.5.2016. Kilpailun voittajat julkistetaan 4.8.2016 Media & Message -tapahtumassa Tampereella.


SUPER EARLY BIRD!

4.5.2016

Media & Message 2016 ohjelma on julkaistu:

Puhujina mm. Mike Beale, EVP Global Development & Formats,
ITV Studios UK ja Nokia Research Centerin ja Nokian teknologiayksikön entinen johtaja Henry Tirri.

Super Early Bird -tarjous on voimassa vain 24.6. asti!

Ilmoittaudu tästä


MEDIA & MESSAGE 2016

27.8.2015

Seuraava Media & Message järjestetään 4.-5.8.2016 Tampereella, Solo Sokos Hotel Tornissa.

Lisätietoja myöhemmin tällä sivustolla tai ota yhteyttä toimistoon. 


KINGI VOITTI FORMAATTI-FINLANDIAN

6.8.2015

TV-OHJELMA KINGI VOITTI 20.000 EURON FORMAATTI-FINLANDIAN

Formaatti-Finlandia palkinto jaettiin  15. kerran Media & Message -konferenssin yhteydessä, joka pidettiin tänä vuonna Tampereella. Palkinnon voitti fiktiiviseen laulukilpailuun perustuva komediashow Kingi, jonka on MTV3:lle tuottanut Rabbit Films Oy.

Kingi on 2015 alkanut viihdeohjelma, jossa ohjelman näyttelijät kilpailevat ja putoavat yleisöäänestyksessä yksi kerrallaan. Näyttelijät esittävät omien sketsihahmojensa lisäksi kilpailun vaihtuvia tuomareita omina itsenään sekä julkisuudesta tuttuina henkilöinä. Sketsihahmojen esitykset perustuvat tunnettuihin, mutta uudelleen sanoitettuihin cover-kappaleisiin. Ohjelma ja yleisö on konseptoitu vahvasti sosiaaliseen mediaan. Ensikaudella mukana olivat mm. Putouksesta tutut menestysnäyttelijät Aku Hirviniemi, Krista Kosonen, Iina Kuustonen, Riku Nieminen, Armi Toivanen, Jaakko Saariluoma ja Jussi Vatanen. Ohjelman juontajana toimi Antti Holma.

Formaatti-Finlandia voittajan valinnut Israelilainen Dror Levy (Manager of Non-scripted Content, TV Format Fund) toteaa voittajaformaatista:

”KINGI on innovatiivinen, hauska ja rohkea ohjelmaformaatti. Ohjelman fiktiivisten hahmojen ja suoran laulukilpailun yhdistäminen on briljantti idea ja tuo hauskuuden takaisin kykykilpailuihin”.

Suomen suurimman tv-alan palkinnon rahoittavat Yleisradio Oy, MTV Oy ja Nelonen Media. Kilpailun järjestämisestä vastaa SATU ry.

Media & Message TV-ohjelmatunnuskilpailun voitti “Hasselhoff“ (Banijay Finland Oy ja Lemeon Oy, kanava Sub). Kanavamainos-sarjan voitti On vain yksi otto” (Valve Media Oy ja Cocoa Mediaproductions Oy, kanavat MTV3, Sub, Ava) ja ojelmapuffi-sarjan voitti ”Vanhempainvartti” (Front Desk Oy, kanavat Nelonen, Jim, Liv, Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2).    

Televisioakatemia ry:n hallitus palkitsi  tilaisuudessa lisäksi ohjaaja-käsikirjoittaja Tuomas Summasen 5.000 euron ”Vuoden TV-tekijä” tunnustuksella. Hallitus perusteli palkinnon seuraavasti:

”Tässä ajassa on vaikea saada ruutuun originaaleja ideoita ja erittäin vaikea tehdä ohjelmista sellaisia, että ne kiinnostavat myös kansainvälisesti. Tuomas Summanen on vuoden sisään hyvin pitkälle omakätisesti kehittänyt, myynyt ja hands on-ohjannut menestyssarjat POSSE ja KINGI. Molemmat ovat kuluneen vuoden merkkitapauksia  kotimaisessa tv-kentässä! Ne olivat sekä valtavia menestyksiä isoimmalla kaupallisella kanavalla ja lisäksi kiiteltyjä ohjelmia sisällön ja somen suhteen. Varsinkin Kingi on herättänyt nyt jo tosi paljon kiinnostusta maailmalla Kiinasta Jenkkeihin eli hankkeessa on suomalaiseksi ohjelmaksi isoa imua.

 

  


Tapahtuma info

3.8.2015

Tervetuloa Media & Message -konferenssiin Tampereelle 6.-7. elokuuta!
Tässä tietoa kongressipaikasta Solo Sokos Hotel Tornista. SATU ry:n infopiste on tullessasi kongressitilan aulassa, josta voit noutaa materiaalin, nimipassin ja jättää matkatavarasi säilöön.

Jos et ole muistanut varata huonetta
Kysy vapaita huoneita Solo Sokos Hotel Tornista. Tarkemmat varaustiedot: www.mediamessage.fi/ilmoittautuminen.
Solo Sokos Hotel Torni on syksyllä 2014 avattu hotelli ja 88-metrisenä Suomen korkein hotellirakennus.

Hotellin yhteystiedot:
Solo Sokos Hotel Torni Tampere
Ratapihankatu 43, 33100 Tampere
+358 20 1234 634
torni.tampere@sokoshotels.fi


GET-TOGETHER
Osallistumispakettiin sisältyy perinteiset etkot keskiviikkona 5.8. Hankasalmen edustussaunalla.
Mukaan voi  vieläilmoittautua toimistolle mediamessage@satu.fi. Yhteiskuljetus lähtee klo 17:30 hotellin edestä. Luvassa on rennot iltamat ja perinteinen savusauna.

HOTELLI
Hotelliin kirjautuminen on klo 15:00 ja uloskirjautuminen klo 12:00. Aamiainen tarjoillaan klo 6:30-10:00.  
Asiakassaunat ja kuntosali ovat hotelli-vieraiden käytössä klo 6:30-12:00 ja 15:00-23:00.
Hotellin kaikissa huoneissa on ilmastointi ja ilmainen langaton laajakaista.

Hotellissa on kolme ravintolaa, katutasossa vanhassa veturi-tallissa seurusteluravintola Paja Bar ja ruokaravintola Grill it!, jossa tarjoillaan aamiainen ja lounaat sekä hotellin ylimmän 25. kerroksen Moro Sky Bar.

Hotelli sijaitsee rautatie-aseman vieressä. Auton voi pysäköidä Parkkihalli P-Tullintorille 21 €/vrk (sisäänajo Åkerlundin-katu 6), josta pääsee katettua kulkureittiä suor-aan hotelliin.

KONGRESSITILA
Hotellin yhteyteen on kunnostettu vanhat veturitallit Paja Kongressi -kokoustiloiksi. Media & Message järjestetään rakennuksen katutasolla, jossa on myös matkalaukkusäilytys ja infopiste. Tilat muuntuu iltajuhlaksi torstain päätteeksi.Tervetuloa Tampereelle!
SATU ry

tel. 010 219 6880
email: mediamessage@satu.fi


Nir Shichvager täyttää Peter Hansenin paikan ohjelmistossa

28.7.2015

Nir Shichvager, TV Format Fund Director of Financial Planning, korvaa Peter Hansenin ohjelmistossa. Shichvager puhuu TV-formaateista, High-techistä ja mahdollisista rahantulo-lähteistä. Shichvagerilla on laaja kokemus talousmalleista ja hän toimii läheisesti sisältöosaston kanssa, tutkien kaupallisia ja taloudellisia näkökulmia nykyisissä genreissä.

  

TORSTAI 6.8.2015
14.00 TV FORMATS, HIGH-TECH AND THE MONEY IN BETWEEN
Nir Shichvager, Director of Financial Planning, TV Format Fund

Tutustu muihin puhujiin ja mielenkiintoiseen ohjelmistoon >


Viisi kotimaista tv-formaattia kilpailee 20.000 euron rahapalkinnosta

9.6.2015

SATU ry:n Formaatti-Finlandia järjestetään 15. kerran osana Media & Message -konferenssia. Media & Message järjestetään Tampereella 6.-7. elokuuta tuotantoyhtiöiden, television ja median ammattilasille. Tapahtumassa jaettavan 20.000 euron Formaatti-Finlandia-palkinnon rahoittavat MTV, Nelonen Media ja Yleisradio. Kilpailun voittajan valitsee Israelilainen Dror Levy ja palkinnon saa formaatin kehittänyt tuotantoyhtiö. Kilpailussa jatkoon valittiin seuraava viisi kotimaista tv- formaattia: Kingi, Ravintola X, Kadonnut: joulupukki, Risteyksessä ja SuomiLOVE.

Esituomaristoon kuuluivat vastaavat tuottajat Tomi Suomela (MTV), Onerva Österberg (MTV), kehittämispäällikkö Raimo Lång (Yleisradio), kanavapäällikkö Karoliina Kytömaa (Nelonen Media) ja vastaava tuottaja Tea Panula (Nelonen Media). Kilpailun ylituomari Dror Levy, Manager of Non-scripted Content, TV Format Fund on toiminut Israelissa luovana johtajana Big Brotherissa ja ollut mukana kehittämässä mm. menestysformaatteja Golestar, The Unit, A Bollywood Dream, Living in La-La Land ja Help I Can’t Cook.

Tuomaristo kommentoi tämän vuoden kilpailua seuraavasti: “kilpailuun ilmoitettiin ennätysmäärä formaatteja ja ne olivat hyvin erityylisiä. Shortlistalle valikoitui luontevasti monipuolisesti eri genrejä edustavia formaatteja. Nämä tv-formaatit ovat rakenteeltaan selkeitä, kansainvälisiä ja monistettavissa mihin tahansa maahan. Useimmissa on vahva sosiaalisen median mukanaolo. Kaikkiaan kilpailussa oli paljon hienoja ohjelmia ja short-listan valinnassa painoi ohjelmien kansainvälinen myyntipotentiaali, uniikki idea ja todennettu menestys tv:ssä, online- ja muissa sovelluksissa”.


Media & Message 2015  shortlistatut kilpailuohjelmat:


Formaatti-Finlandia: 

Kingi (tuotanto Rabbit Films Oy, esityskanava MTV3)
Ravintola X (tuotanto Yellow Film & TV Oy, esityskanava Nelonen)
Rescuing Santa (tuotanto Aito Media Oy, esityskanava Yle TV2)
Risteyksessä (tuotanto Moskito Television Oy, esityskanava Nelonen)
SuomiLOVE (tuotanto Eyeworks Finland Oy, esityskanava Yle TV2)

Ohjelmatunnuskilpailu:

Hasselhoff (tuotanto Banijay Finland Oy /Lemeon Oy, esityskanava Sub)
Posse (tuotanto Rabbit Films Oy, esityskanava MTV3)
Syke (tuotanto Yellow Film & TV Oy, esityskanava Yle TV2)


Kanavamainoskilpailu:

sarja: Kanavamainokset
On vain yksi otto (tuotanto Valve Media Oy/ Cocoa Mediaproductions Oy, esityskanava MTV, Sub, Ava)
Teeman elokuvafestivaali 2014 (tuotanto Yle Markkinointi ja Brandit, esityskanava Teema)
Yle – Sinun tarinasi 2 (tuotanto Kennel Helsinki Oy, esityskanavat Yle TV1, TV2, Teema, Fem)


sarja: Ohjelmapuffit
David Hasselhoff show:n lanseeraus (Valve Media Oy/Tarasow Films, esityskanava MTV3, Sub, AVA)
Suomen paras leipomo “Katu”, “Kuppila”, “Kummisetä” (tuotanto Front Desk Oy, esityskanava Nelonen, Jim, Liv ja Hero)
Vanhempainvartti (tuotanto Front Desk Oy, esityskanavat Nelonen, Jim, Liv, Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2)

Media & Message järjestetään Tampereella 6.-7.8.2015. Formaatti-Finlandia jaetaan 6.8.2015 klo 17.00 alkavassa yleisötapahtumassa Laukontorilla.

Lehdistön akkreditointi ja lisätiedot:
Stiina Laakso, toiminnanjohtaja, SATU ry
M. +358 (0)40 544 1690 | stiina.laakso@satu.fi
Ennätysmäärä Suomalaisia tv-formaatteja kilpailussa

1.6.2015

Media & Messagen yhteydessä järjestettävään Formaatti Finlandia -kilpailuun on osallistunut tänä vuonna ennätysmäärä (18 kpl) uusia suomalaisia televisioformaatteja. 

Suomalaiset formaatit ovat olleet viime vuosina nosteessa ulkomailla, kilpailun suuri osallistujamäärä kertoo tarpeesta ja kiinnostuksesta kehittää kansainväliseen vientiin soveltuvia formaatteja.

Viime vuoden voittaja Gimmeyawallet Productions Oy:n ja Not Guilty Ltd:n Yle TV 2:lle tuottama ”Docventures” -sarja voitti Formaatti-Finlandian jälkeen myös kaksi Kultainen Venla-palkintoa ja sarjan optio-oikeudet on myyty Norjaan. 

Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat - SATU ry:n Formaatti-Finlandia -kilpailu järjestetään 15. kerran osana Media & Message -tapahtumaa. Kilpailun ylituomarina toimii tänä vuonna Dror Levy, Manager of Non-scripted Content, TV-Format Fund. Formaatti-Finlandian 20.000 euron palkinnon rahoittavat MTV Oy, Sanoma Media Finland Oy/Nelonen Media ja Yleisradio Oy. Kilpailun tarkoituksena on tehdä tunnetuksi suomalaisten ohjelmakonseptien- ja formaattien kehittämistyötä ja edistää ohjelmien vientiä.


ILMOITTAUTUMINEN KILPAILUIHIN ON ALKANUT!

6.5.2015

Media & Message:n yhteydessä järjestettävien Formaatti-Finlandia-, TV-ohjelmatunnus- ja kanavamainontakilpailujen ilmoittautumiset ovat käynnistyneet.

DEADLINE 29.5.2015!
Tarkemmat ohjeet ja säännöt:
mediamessage.fi/kilpailut 


DOCVENTURES VOITTI 20.000 EURON FORMAATTI-FINLANDIA PALKINNON!

8.8.2014

Kotimaisten TV-formaattien kannustamiseksi jaettiin jo 14. kerran Formaatti-Finlandia palkinto Media & Message -konferenssin yhteydessä Naantalissa 7. elokuuta. Tuomas Milonoffin ja Riku Rantalan juontama, dokumenttielokuvia esittelevä ”Docventures” on Gimmeyawallet Productions Oy:n ja Not Guilty Ltd:n Yle TV 2:lle tuottama sarja. Tilaisuudessa palkittiin myös ”Mustat lesket”, ”Yle Arkivet: Tove läser mumin” ja ”Pääministeri” sekä Vuoden TV-tekijänä Joonas Nordman.

Formaatti-Finlandian voittajan valitsi Gary Carter, Chairman, Nothern Europe & Chairman, Shine 360°.

Hän toteaa voittajaformaatista, ”vaikka Docventures lienee enemmän metaformaatti kuin formaatti, ja vaikka dokumenttien aiheet rajoittavat sen kaupallistamista ja se soveltuu luultavasti vain yleisradio- yhtiöiden levitykseen, ihailen sen luovuutta ja joustavuutta, sen monimediallisia ulottuvuuksia ja sosiaalisen median osallistumista. Pidän sen rönsyilevästä, reagoivasta tuotannosta. Docventures on yksi harvoja mielenkiintoisia vuorovaikutteisia formaatteja joita olen nähnyt”. Docventures voitti tammikuussa myös Kultiaisen Venlan parhaana asiaohjelmana.

Suomen suurimman tv-alan palkinnon rahoittavat Yleisradio Oy, MTV Oy ja Nelonen Media. Kilpailun esituomaristoon kuuluivat  puheenjohtajana vastaava tuottaja Sari Valtanen (MTV), ohjelmapäälliköt Pentti Väliahdet ja Riku Saaranluoma (Yleisradio) ja kanavapäälliköt Ville Toivonen ja Elina Mustelin (Nelonen Media).

Media & Message ohjelmatunnuskilpailun voitti Mustat Lesket” (tuotanto Moskito Television Oy, tilaaja Nelonen). Kanavamainontakilpailun kanavamainos -sarjan voitti ”Yle Arkivet: Tove läser mumin” (tilaaja Yle Arkivet, tuotanto Yle Markkinointi, esityskanava Yle). Kanavamainontakilpailun ohjelmapuffi -sarjassa palkittiin ralli kauden alkua mainostava ”Pääministeri" (tilaaja Nelonen Media, tuotanto Nelonen Media in-house, esityskanavat Nelonen, JIM, Liv, 4 Pro 1, 4 Pro 2).    

Televisioakatemia ry palkitsi käsikirjoittaja ja tuottaja Joonas Nordmanin ”Vuoden TV-tekijä” tunnus- tuksella, joka on suuruudeltaan 5.000 euroa. Palkinnon saajan valitsi Televisioakatemia ry:n hallitus, johon kuuluvat puheenjohtaja Antti Väisänen, Riitta Pihlajamäki, Kristiina Werner-Autio, Jani Hartikainen ja Stiina Laakso.

Joonas Nordman on noussut nopeasti monipuoliseksi tv-ohjelmien ruutukasvoksi ja tekijäksi. Joonas näytteli pääosaa koko illan elokuvassa ”Young Love” jo vuonna 2001. Aikuistuttuaan Nordman ajautui stand up -koomikoksi ja hän onnistui naurattamaan yleisöään. Se ei ollut hänelle kuitenkaan riittävän haastavaa, vaan hän meni töihin TV-tuotantoyhtiöön. Tällä hetkellä Joonas vakuuttaa YleLeaksin vakipanelistina, pujottelee notkeasti vahvan mimmiköörin keskellä sketsisarjassa Siskonpeti, ja sokerina pohjalla hän pärjää myös kameroiden takana, sillä kuluvan vuoden Putouksen sketsit ovat lähteneet Joonas Nordmanin pääkopasta. Työkaverinsa mukaan ”Nordman on lahjakas tv-viihteen raikastaja. Hän on pieni mies, joka saa suuren TV-yleisön nauramaan”.


Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat SATU ry:n järjestämään Media & Message -konferenssiin osallistui ennätykselliset 200 osallistujaa tänä vuonna.

 


Muista huonevaraus Kylpylästä!

23.6.2014

Majoitus EI sisälly seminaaripaketin hintaan. Huonevarauksia voi tehdä KAMPANJATUNNUKSELLA 785037 Naantalin Kylpylän myyntipalvelusta puh. 02 - 44 55 100 tai sähköpostitse info@naantalispa.fi.

Majoitus 1-hengen huoneessa Media & Message -osallistujille hintaan 150 €/huone/vrk. 


MEDIA & MESSAGE -LOUNGE

17.6.2014

 

TORSTAINA

12.00 - 13.30 Teoston ja Gramexin musiikinkäyttöklinikka
MUSIIKKI TV-TUOTANNOISSA - MIKÄ SIINÄ MAKSAA?
Tule ja kysy, mitä olet aina halunnut tietää musiikinkäytöstä tv-tuotannoissa! Teoston ja Gramexin Media & Message -loungessa sekä torstaina että perjantaina järjestämällä musiikinkäyttöklinikalla kysymyksiin vastaamassa Teoston avainasiakaspäälliköt Vappu Verronen ja Jarkko Karhu, Gramexin medialisensointipäällikkö Juhani Ala-Hannula ja AV-asiantuntija Heidi Lehtonen-Wilska, NCB:n kuvatallenteiden asiakasvastaava Ulla Herpman ja Elements Music Oy:n toimitusjohtaja, Suomen Musiikkikustantajien hallituksen puheenjohtaja Tommi Tuomainen. 

11.00 - 16:30 TEKES-TUOTEKEHITYSKLINIKKA 
Tavattaviissa 
Tekes Fiiliksestä Fyrkkaa -ohjelman aktivaattori Lasse Paananen, asiantuntija Merja Salonen ja ohjelmapäälikkö Minna Suutari.


PERJANTAINA

10.00 - 11.45 Teoston ja Gramexin musiikinkäyttöklinikka
MUSIIKKI TV-TUOTANNOISSA - MIKÄ SIINÄ MAKSAA?
Tule ja kysy, mitä olet aina halunnut tietää musiikinkäytöstä tv-tuotannoissa! Teoston ja Gramexin Media & Message -loungessa sekä torstaina että perjantaina järjestämällä musiikinkäyttöklinikalla kysymyksiin vastaamassa Teoston avainasiakaspäälliköt Vappu Verronen ja Jarkko Karhu, Gramexin medialisensointipäällikkö Juhani Ala-Hannula ja AV-asiantuntija Heidi Lehtonen-Wilska, NCB:n kuvatallenteiden asiakasvastaava Ulla Herpman ja Elements Music Oy:n toimitusjohtaja, Suomen Musiikkikustantajien hallituksen puheenjohtaja Tommi Tuomainen.

10.00 - 14:00 TEKES-TUOTEKEHITYSKLINIKKA
Tavattaviissa Tekes Fiiliksestä Fyrkkaa -ohjelman aktivaattori Lasse Paananen ja asiantuntija Merja Salonen.Neljä kotimaista tv-formaattia kilpailee 20.000 euron rahapalkinnosta

9.6.2014

Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat - SATU ry:n Formaatti-Finlandia -kilpailu järjestetään tänä vuonna 14. kerran osana Media & Message -tapahtumaa. Kilpailun 20.000 euron palkinnon rahoittavat MTV Oy, Sanoma Media Finland Oy/Nelonen Media ja Yleisradio Oy. Voittajan valitsee Gary Carter, Chairman, Northern Europe & Chairman, Shine 360° ja se myönnetään formaatin kehittäneelle tuotantoyhtiölle. Media & Message:ssa jaetaan kunniakirjat myös parhaalle tv-ohjelmatunnukselle, kanavamainokselle ja ohjelmapuffille. Voittajat julkistetaan 7.8.2014 Naantalissa.
 

FORMAATTTI-FINLANDIA SHORTLIST:
Docventures (Gimmeyawallet Productions Oy Ltd / Not Guilty Oy Ltd/Yle TV2)
Love Connection “Home Is Where The Heart Is” (Eyeworks Finland Oy / Yle TV2)
Our Garden (Tuotantoyhtiö Kassette Oy / MTV Juniori)
Poliisit ”The Night Patrol” (Aito Media Oy / JIM)

MEDIA & MESSAGE OHJELMATUNNUSKILPAILU SHORTLIST:
Jäämeri 30 päivässä (tilaaja Yle Teema Riitta Jalonen; tuotanto Aito Media Oy; esityskanava Yle Teema)
Mustat Lesket (tuotanto Moskito Television Oy; esityskanava Nelonen)
Siskonpeti (tilaaja Olli Tola Yle; tuotanto Yellow Film & TV; esityskanava Yle TV2)

MEDIA & MESSAGE KANAVAMAINONTAKILPAILU SHORTLIST:

KANAVAMAINOKSET
Nuorille.Nyt! – Suo (tilaaja Yle Riitta Jalonen, Anne Flinkkilä; tuotanto Yle Markkinointi; esityskanava Ylen kanavat)
MTV:n historia (tilaaja MTV Oy; tuotanto Das Båt Oy; esityskanava MTV3, Sub, AVA)
Yle Arkivet: Tove läser mumin (tilaaja Yle Arkivet; tuotanto Yle Markkinointi; esityskanava Ylen kanavat)

OHJELMAPUFFIT
Kotiinkuljetus (tilaaja Nelonen Media; tuotanto Front Desk Oy; esityskanava Nelonen, JIM, Liv, 4 Pro 1 ja 4 Pro 2)
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! (tilaaja Nelonen Media; tuotanto Front Desk Oy; esityskanava Nelonen, Jim, Liv)
Pääministeri (tilaaja Nelonen Media; tuotanto Nelonen Media in-house; esityskanva Nelonen, JIM, Liv, 4 Pro 1 ja 4 Pro 2)
 

ESITUOMARISTO 2014

Kilpailun esituomaristoon kuuluivat vastaava tuottaja Sari Valtanen (MTV), ohjelmapäälliköt Pentti Väliahdet ja Riku Saaranluoma (Yleisradio) ja kanavapäälliköt Ville Toivonen sekä Elina Mustelin (Nelonen Media). Esituomariston tehtävänä oli päättää jatkoon valituista formaateista sekä äänestää voittajista Media & Message ohjelmatunnus- ja kanavamainontakilpailuissa. Esituomariston puheenjohtajana toimi Sari Valtanen.


Kilpailuihin ilmoittautuminen päättynyt

4.6.2014

Formaatti-Finlandia kilpailussa jatkoon valitut ohjelmat ja ohjelmatunnus- sekä kanavamainoskilpailujen shortlista julkistetaan 9.6.2014. Formaatti-Finlandia voittajan valitsee kilpailun ylituomari Gary Carter, Chairman, Shine 360°.

Tulokset julkistetaan 7.8.2014 Media & Message -tapahtumassa Naantalissa.


Uusi ohjelma on julkaistu

19.5.2014

Tänä vuonna on luvassa Psykiatrinen vankisairaalan vastaava ylilääkäri Hannu Lauermaalta kiinnostava näkökulma tiedonvälityksestä. Shine Groupin Gary kertoo The Next Big Thing –formaatin povaamisen vaikeudesta. Ja monia muita kiinnostavia puhujia. Keskiviikkona järjestetään Media & Message -paketin varanneille maksuton "GET-TOGETHER" illanvietto varsinaista seminaaria edeltävänä iltana.  Torstaina kruunamme tapahtuman uudella iltajuhlalla Naantalin Kaivohuoneen terassilla, tapahtuma sisältyy Media & Message –pakettiin

Tutustu ohjelmaan ja puhujiin osoitteessa: mediamessage.fi/ohjelma
Kilpailut ovat avoinna 2.6.2014 asti: mediamessage.fi/kilpailut


"Virittäjät" voitti 20.000 € Formaatti-Finlandian

8.8.2013

Formaatti-Finlandia jaettiin 8.8.2013 jo 13. kerran osana Media & Message -tapahtumaa.

Media & Message -palkinnot jaettiin parhaille ohjelmatunnukselle ja kanavamainokselle. Televisioakatemia ry palkitsi lisäksi Vuoden TV-tulokkaan.

Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat – SATU ry:n järjestämässä Media & Message -tapahtumassa jaettiin 20.000 € Formaatti-Finlandia -palkinto vuoden parhaalle kotimaiselle tv-ohjelmaformaatille. Tv-formaatti Virttäjät (Tuotantoyhtiö Dakar Oy/MTV3 MAX Sub) on formulakuljettaja Mika Salon tähdittämä autourheilun erikoisohjelma. Sarjan kolmannella tuotantokaudella siviiliautoilijat haastavat Salon nopeuskisaan omatekoisilla virityksillään. Sarjan päätteeksi Salo valitsee joukosta oman suosikkinsa. Ohjelman optiot on myyty Ranskaan, Englantiin ja Amerikkaan ja kaudet 1-3 Venäjälle.

Suomen suurimman tv-alan palkinnon rahoittavat Yleisradio, MTV MEDIA ja Nelonen Media. Näiden nimeämä esituomaristo, johon kuuluivat ohjelmapäällikkö Matti Paunio ja tuottaja Hanna Kortti (MTV Oy), ohjelmapäällikkö Olli Suominen ja kanavapäällikkö Iina Eloranta (Nelonen Media), tilaajat Ari Ylä-Anttila ja Arttu Nurmi (Yleisradio Oy) valitsivat Formaatti-Finlandia ehdokkaiden joukosta neljä formaattia short-listalle. Short-listan ohjelmaformaatit olivat Virittäjien lisäksi KIDSing (FremantleMedia Finland Oy, MTV3), Kuninkaalliset häät "A Royal Wedding" (StoryOf…Oy/Yellow Film & TV; Nelonen) ja Neljän tähden talkoot "Four Star Home Makeover" (Aito Media Oy; Nelonen). Kilpailun voittajan valitsi ylituomariksi kutsuttu englantilainen Helen Cooper (Director of Operations, K7 Media Ltd).

 

Helen Cooper toteaa voittajaformaatista, että "Virittäjät" kiinnostaa maailmanlaajuisesti laajaa yleisöä ja sopii luontevasti miesvaltaisille kanaville. Se tarjoaa loistavat puitteet oheistuotteille, brändimainonnalle sekä sponsoroinnille. Idea on innovatiivinen ja sen takana olevalla yrityksellä on kykyä kehittää moderneja formaatteja, joilla on integroituja applikaatioita sekä kaupallisia mahdollisuuksia. Formaatista on meneillään jo kolmas tuotantokausi, mutta yhtiö panostaa voimakkaasti katsojakokemuksen kehittämiseen, mistä uusi peli on hyvä esimerkki.

Cooper antaa lisäksi short-listan Neljän tähden talkoot -ohjelmalle erityiskiitoksen uniikista ideasta ja sen taustalla olevasta tuotanto-osaamisesta.

Televisioakatemian "Vuoden TV-tulokas" stipendi jaettiin ensimmäistä kertaa. Palkinto on suuruudeltaan 5.000 euroa ja se luovutetaan henkilölle tai henkilöille, joiden osaaminen on tuonut selkeästi uutta lisäarvoa olemassa olevaan tv-tarjontaan. Televisioakatemian hallitus valitsi palkinnon saajan yhdistyksen jäsenten tekemien ehdotusten pohjalta ja se myönnettiin tuottaja

Martti Lindholmille (Internet- ja kuluttajaliiketoiminta, MTV MEDIA). Martti Lindholm on tehnyt jo useamman vuoden ajan ansiokasta pioneerityötä edistääkseen tv:n katsojien kanssa käytävää vuorovaikutusta, sekä tuon vuorovaikutuksen hyödyntämistä tv-ohjelmien tuotantoa rikastavana tekijänä. Viimeisen vuoden aikana Lindholmin tekemä työ on kantanut runsaasti hedelmää ja projektit, joissa hän on ollut avainhenkilönä mukana, on noteerattu myös Social TV -toimijoiden keskuudessa kansainvälisesti.

Media & Message ohjelmatunnuskilpailun voitti "Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!" (Moskito Television Oy/Nelonen). Kanavamainontakilpailun kanavamainos -sarjan voitti "Yle Areena Live – Tiedemies" (YLE Internet). Ohjelmapuffi -sarjassa palkittiin "Big Brother 2012 "Fanita rohkeasti" (MTV MEDIA Markkinointi).

 

 

 


Ilmoittautuminen käynnissä 7.8. asti

29.7.2013

Media & Messageen voi ilmoittautua tapahtuman alkuun asti. Lisätietoja kohdasta "ilmoittautuminen"
tai SATU ry:n toimisto p. 010 2196880.


FORMAATTI-FINLANDIA 2013 SHORT-LIST

17.6.2013

Formaatti-Finlandia -kilpailussa neljä kotimaista tv-ohjemaa pääsi jatkoon. Voittaja julkistetaan 8. elokuuta Media & Message -tapahtumassa Naantalissa.

Short-listalla ovat:

 • KIDSing (FremantleMedia Finland Oy, MTV3)
 • Kuninkaalliset häät ”A Royal Wedding” (StoryOf…Oy/Yellow Film & TV; Nelonen)
 • Neljän tähden talkoot ”Four Star Home Makeover” (Aito Media Oy; Nelonen)
 • Virittäjät ”Test Drive” (Mediatehdas Dakar Oy; MTV3 MAX/Sub)

MEDIA & MESSAGE KILPAILUT 2013

13.5.2013

Formaatti-Finlandia – Kanavamainontakilpailu – TV-ohjelmatunnuskilpailu

 

ILMOITTAUTUMINEN 5.6.2013 MENNESSÄ!

TARKEMMAT OHJEET  http://www.mediamessage.fi/kilpailut

 


MEDIA & MESSAGE 8.-9.8.2013

13.3.2013

Media & Message järjestetään torstaista perjantaihin 8.-9. elokuuta 2013 Naantalin Kylpylässä. Keskiviikkona 7.8. on perinteiset etkot saaristossa.  Seminaariohjelma julkaistaan toukokuun alussa.

Lisätietoja Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat - SATU ry

www.satu.fi


MEDIA & MESSAGE 2013

24.8.2012

Media & Message 2013 ajankohta ja paikka julkistetaan vuoden loppuun mennessä.

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille arvokkaasta palautteesta!


SATU ry


TV-OHJELMA ”DUUDSONIT TULI TALOON” VOITTI 20.000 € FORMAATTI-FINLANDIAN!

10.8.2012

Naantalissa järjestettävässä Media & Message -tapahtumassa jaettiin 20.000 € Formaatti-Finlandia- palkinto parhaalle kotimaiselle tv-ohjelmaformaatille. Voittaja oli tänä vuonna koko perheen viihdeohjelma ”Duudsonit tuli taloon”. Ohjelmassa Duudsonit vierailevat tavallisten perheiden arjessa ja sekoittavat elämän hetkellisesti tempauksillaan. Duudsonit tuli taloon -ohjelman on tuottanut Sub -kanavalle Rabbit Films Oy. Formaatin kehittämisestä vastaavat tuottaja Jarno Laasala, tuottajat Tuukka Tiensuu ja Jukka Hildén, ohjaaja Risto Kuulasmaa sekä leikkaaja Matti Mikkonen.

Formaatti-Finlandia kilpailun järjestää Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat - SATU ry osana vuosittaista Media & Message -tapahtumaa. Palkinnon rahoittavat Yleisradio, MTV MEDIA ja Nelonen Media.

Kilpailun ylituomari hollantilainen Eric Kafoe (Sony Pictures Television) valitsi Formaatti-Finlandia-kilpailun voittajaksi ”Duudsonit tuli taloon” neljän finalistiohjelman joukosta. Muut finalistit olivat Faces (Solar Television Oy/Nelonen), Hyvät ja huonot uutiset (Story…Of Oy/Nelonen) ja Putous (Story…Of Oy/MTV3).

Kafoe toteaa, että ”loppukilpailuun päässeet formaatit ovat hyvin erilaisia, edustavat kokonaan eri genrejä ja ovat uniikkeja lajeissaan. Kaikki formaattiehdokkaat ovat universaalisti kiinnostavia ja omaavat kansainvälistä myyntipotentiaalia! Voittajaksi Kafoe valitsi Duudsonit tuli taloon/Rockstar home invasion -formaatin, koska se erityisellä tavalla yhdistää kaksi tämän hetken asiaviihteen genreä ja kiinnostaa laajaa kohderyhmää.

Kilpailun kotimainen esituomaristo valitsi kilpailuun ilmoitettujen formaattiohjelmien joukosta finalistit ja arvosteli ohjelmatunnus- ja kanavamainontakilpailut. Esituomaristoon kuuluivat vastaava tuottaja ja tuomariston puheenjohtaja Pete Paavolainen ja ohjelmapäällikkö Matti Paunio, MTV3; ohjelmapäälliköt Airi Vilhunen ja Timo Järvi, Yleisradio, ohjelmapäällikkö Olli Suominen, Nelonen Media ja kanavapäällikkö Katja Santala, Liv.

Ohjelmatunnuskilpailun voitti ”Kätevä emäntä”, tilaaja YLE ja tuotanto YLE Draama. Kanavamainontakilpailun kanavamainos -sarjan voitti ”YLE – Sinun tarinasi”, tilaaja YLE ja tuotantoyhtiö Kennel Helsinki Oy. Ohjelmapuffi -sarjan voitti ”Iholla”, tilaaja Sub ja tuotanto MTV MEDIA Promotuotanto.

Media & Message on sähköisen viestinnän ja sisältötuotannon ammattilaistapahtuma, joka on vakiinnuttanut asemansa riippumattomien tv-tuotantoyhtiöiden ja televisiokanavien keskuudessa. Tapahtumaan osallistuu vuosittain noin 200 ammattilaista toimialan kaikilta sektoreilta.


8.8. LINJA-AUTOKULJETUS TURUN RAUTATIEASEMALTA KYLPYLÄÄN

7.8.2012

Keskiviikkona 8.8. klo 10.00 Helsingistä junalla saapuville on järjestetty linja-autokuljetus asemalta Naantalin Kylpylään. 

Linja-auto odottaa aseman edessä ja sen tunnistaa etuikkunassa olevasta Media & Message -kyltistä.

Torstaina 9.8. junalla matkustaville on järjestetty paluukuljetus klo 15.00 Naantalin Kylpylästä asemalle. 

Kuljetukset ovat maksuttomia.