Briefly in English

Media & Message 2016

Sisältömedian konferenssi alan ammattilaisille.

Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat - SATU ry:n Media & Message on sisältömedian tapahtuma, johon osallistuu vuosittain lähes kaksisataa ammattilaista. Media & Message järjestetään Tampereella Solo Sokos Hotel Tornissa. Tapahtumassa jaetaan 20.000 € Formaatti-Finlandia palkinto sekä palkinnot parhaalle kanavamainokselle ja ohjelmatunnukselle.

OHJELMAYHTEISTYÖ
Oletko kiinnostunut ohjelmayhteistyöstä Media & Message -tapahtumassa. Ota yhteyttä niin keskustellaan eri vaihtoehdoista. Tarjoamme näkyvyyttä tapahtumassa ja sopivia keinoja tavoittaa tapahtuman yleisö.

SATU ry on audiovisuaalista sisältöä tuottavien yritysten edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jonka tavoitteena on kehittää ja kasvattaa jäsenistön liiketoimintaa vaikuttamalla alan lainsäädäntöön, osallistumalla viestintäpoliittiseen keskusteluun ja lisäämällä alan toimijoiden yhteistyötä. SATU ry edistää toimialan kehitystä vaikuttamalla alan koulutukseen sekä järjestämällä jäsenistölle ja yhteistyökumppaneille suunnattuja tapahtumia, koulutustilaisuuksia ja kilpailuja.

 

 

Satu Ry

 

YHTEYSTIEDOT

Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat – SATU ry
Fabianinkatu 4 B 14
00130 Helsinki

Puh. 010 219 6880
mediamessage@satu.fi
www.satu.fi