Briefly in English

Kanavamainonta

 

Kanavamainontakilpailuun ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake ja lähettämällä aineisto 31.5.2016 mennessä missä tahansa tiedostomuodossa (ääni liitettynä kuvaan > EI erillisinä tiedostoina) Post Control Oy:lle. Alla tarkemmat ohjeet. Muista valita oikea kilpailusarja "Kanavamainokset" tai "Ohjelmapuffit". Sarjojen kuvaukset alla säännöissä.

Kanavamainontakilpailun osallistumismaksu on yksittäiseltä mainokselta tai puffilta 250 €. Saman mainoksen/puffin 2-4 sarjalta 400 € ja viiden tai useamman mainoksen/puffin sarjalta maksu on 600 €. Kilpailumaksut laskutetaan ja niihin lisätään alv. 24 %.

Lisätietoja mediamessage@satu.fi tai SATU ry:n toimisto p. 010 219 6880.


Lue säännöt

KANAVAMAINONTAKILPAILU 2016

Kilpailu on tarkoitettu television ja kanavien verkkopalveluiden kanavamainoksille ja ohjelmapuffeille ja siinä on kaksi sarjaa.

1.Ohjelmapuffit 

Ohjelmapuffeilla tarkoitetaan yksittäisiä ohjelmia mainostavia puffeja tai mainoksia.

2.Kanavamainokset 

Kanavamainokset ovat kanavien, tv-yhtiöiden tai niiden verkkopalveluiden brändimainoksia, jotka voivat koostua useista ohjelmista. Tuomaristolla on oikeus muuttaa ilmoittajan tekemää sarjoitusta ja sen tekemät päätökset ovat lopullisia, eikä niihin voi hakea muutosta. Kanavamainoksilta ja ohjelmapuffeilta edellytetään, että ne ovat esitetty julkisesti televisiossa 1.6.2015 - 31.5.2016 välisenä aikana, eivätkä ole aikaisemmin voittaneet kilpailua. Mainoksen tai ohjelmapuffin voi ilmoittaa kilpailuun sen tilaaja, suunnittelija tai tuottaja.

TUOMARISTO

Yleisradio Oy, MTV Oy ja Nelonen Media/Sanoma Media Finland Oy ilmoittavat kanaviltaan edustajan esituomaristoon.

PALKINNOT

Kilpailussa jaetaan yksi kunniakirja parhaalle mainokselle ja parhaalle ohjelmapuffille. Voittaja julkistetaan 4.8.2016 Media & Message -tapahtumassa.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSUT

Kanavamainoksia ja ohjelmapuffeja voi ilmoittaa kilpailuun osoitteessa www. mediamessage.fi/kilpailu. Ilmoittautuminen päättyy 31.5.2016 klo 16.00. Materiaalin voi toimittaa missä tahansa tiedostomuodossa. Tarkemmat ohjeet kilpailusivuilla.

Kilpailun osallistumismaksut ovat 250 € mainokselta tai ohjelmapuffilta, 400 € 2–4 saman mainoksen tai puffin sarjalta ja 600 € viiden tai useamman mainoksen tai puffin sarjalta. Kilpailumaksut laskutetaan ja hintoihin lisätään voimassa oleva alv. 24 %.


Tulosta säännöt