Briefly in English

TV-Ohjelmatunnus

Tv-ohjelmatunnuskilpailuun ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake ja lähettämällä aineisto 2.6.2017 mennessä missä tahansa tiedostomuodossa
(ääni liitettynä kuvaan > EI erillisinä tiedostoina) Post Control Oy:lle. Alla säännnöt ja materiaalista tarkemmat ohjeet.

Tv-ohjelmatunnuskilpailun osallistumismaksu on 250 € ohjelmalta. Kilpailumaksut laskutetaan ja hintoihin lisätään alv. 24 %.  

Lisätietoja mediamessage@satu.fi tai SATU ry:n toimisto p. 010 219 6880.


Lue säännöt

TV-OHJELMATUNNUSKILPAILU 2017

Kilpailuun voivat osallistua kotimaisten televisio-ohjelmien ohjelmatunnukset. Tunnuksilta edellytetään, että ne ovat esitetty televisiossa 1.6.2016 - 31.5.2017 välisenä aikana, eivätkä ole aikaisemmin voittaneet kilpailussa. Ohjelman voi ilmoittaa kilpailuun sen tilaaja tai tuottaja. Järjestäjällä on oikeus esittää ja arkistoida kilpailun töitä internet-sivuilla ja oikeus tallentaa loppukilpailun työt arkistokäyttöön sekä esittää ja koostaa voittajat kilpailun palkintogaalassa.

TUOMARISTO

Yleisradio Oy, MTV Oy, Nelonen Media / Sanoma Media Finland Oy, Discovery Networks Finland, Fox Networks Group ja Elisa Viihde nimeävät kanaviltaan edustajan tuomaristoon.

PALKINNOT

Kilpailussa jaetaan yksi kunniakirja parhaalle tv-ohjelmatunnukselle. Voittaja julkistetaan 10.8.2017 Media & Message -tapahtumassa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ohjelmatunnuksia voi ilmoittaa kilpailuun osoitteessa www.mediamessage.fi/kilpailut. Ilmoittautuminen päättyy 2.6.2017 klo 16.00. Materiaalin voi toimittaa missä tahansa tiedostomuodossa. Tarkemmat ohjeet kilpailusivuilla.

OSALLISTUMISMAKSU 
Kilpailun osallistumismaksu on 250 € ohjelmalta. Kilpailumaksut laskutetaan ja hintoihin lisätään voimassa oleva alv. 24 %.

Tulosta säännöt