Briefly in English

Puhujat

Maaret Kallio

Psykoterapeutti, seksologi

Maaret Kallio on koulutukseltaan psykoterapeutti ja seksologi. Maaret on pitänyt myös yksityisvastaanottoa yksityisellä lääkäriasemalla. Terapiatyön lisäksi hän kouluttaa ja luennoi seksuaaliterveyteen, seksuaalikehitykseen sekä seksuaaliseen väkivaltaan liittyvistä teemoista. Maaret on Suomen Seksologisen Seuran puheenjohtaja. Maaret on tullut tv-katsojille tutuksi AVA:n ”Ensitreffit alttarilla” -ohjelmasta (1. ja 2. tuotantokausi) sekä keväällä 2016 Nelosen ”Kielletty rakkaus” -ohjelmasta.

Rita Niemi-Manninen

Rita Niemi-Manninen on edustanut Suomea menestyksekkäästi kilpa-aerobicin arvokilpailuissa usean vuoden ajan 2000-luvulla. Hän on mm. nelinkertainen MM-hopeamitalisti ja kolminkertainen EM-kultamitalisti. Rita on koulutukseltaan fysioterapeutti ja hän toimii ryhmäliikuntavastaavana ja -ohjaajana Puls Energy Wellness Centerillä. Hän on myös valmistumassa FISAF Personal Traineriksi vuoden 2016 aikana.

Aki Manninen

Aki Manninen on rakennusalan yrittäjä ja käsityönä tehtyjen, yksilöllisten moottoripyörien rakentaja. Tunnetuksi Manninen on tullut paitsi tv-ohjelmien kautta, niin myös elämänviisauksistaan, ns. ”Akismeista”. Aki on myös intohimoinen treenaaja ja vuoden 2016 aikana hän valmistuu FISAF Personal Traineriksi.

Henry Tirri

Executive Vice President & CTO, HARMAN International Industries

Executive Vice President and CTO of HARMAN Dr. Henry Tirri is also the former Executive Vice President and Chief Technology officer of Nokia reporting to CEO. Henry has extensive experience in running global research and development activities. In 2011 he was awarded to become First Class Knight of the Order of White Rose of Finland for his contributions to the Finnish society, business and education.

Nina Pulkkis

Sisältöjohtaja, Franck Media Oy

Nina Pulkkis on Franck Media Oy:n toimitusjohtaja ja dokumenttiohjaaja, ja hän on ohjannut useita Suomen elinkeinoelämää ja historiaa koskevia dokumentteja. Nina on opiskellut filosofiaa Helsingin yliopistossa. Hän on myös Fiskarsin käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunta Onoman puheenjohtaja.

Mike Beale

EVP Global development & Formats, ITV Studios UK

In 2011 Mike joined the new executive team at ITV Studios and started overseeing the slate of formats including "Come Dine With Me", "I'm A Celebrity Get Me Out Of Here" and new shows such as "Red or Black?". His working credits include shows such as “The Big Breakfast” at Planet 24, “Blind Date” at LWT, “The Real World” at US production company Bunim/Murray Productions and “Whose Line Is It Anyway?” at Hat Trick Productions. Mike joined BBC in 1998 where he oversaw top rated shows. He was a part of the team that developed internationally “The Weakest Link” and In 2001 Mike got asked to help set up the independent production company 12 Yard Productions. His Executive Producer credits include “In It To Win It”, “Coach Trip” and “Eggheads” in the UK and “The Benefactor”, “The Rich List” and “Without Prejudice?” in the US.

Kaisa Pylkkänen

Käsikirjoittaja & ohjaaja

Valmistuttuaan elokuvakoulusta (London College of Communication, 1998) Kaisa on käsikirjoittanut monialaisesti tv-sarjoja Salatuista elämistä Uutishuoneeseen, Itse valtiaista YleLeaksiin, ja myöhemmin myös ohjannut lukuisia hittisarjoja Matkaoppaista ja Naurun tasapainoon. Viime vuosina Kaisa on laajentanut repertuaariaan komedian kirjoittamisesta myös stand up -lavojen puolelle.

John McVay

Chief Executive, Pact

At Pact John led the successful campaign that resulted in the 2003 Communications Act which led to the UK having the world’s most creative and commercially successful independent production sector. He is currently on the TRX advisory board, Chairman of the Creative Diversity Network, Chairman of the UK’s digital single market campaign and is the UK rights spokesperson for the Creative Coalition Campaign.

Tuomas Enbuske

Toimittaja ja kolumnisti

Roope Lehtinen

Toimitusjohtaja, Moskito Television Oy

Eevamaria Vassinen

Kehityspäällikkö, Sub

Mirva Kenttämies

Head of Productions, Warner Bros. International Television Production Finland

Mirva on työskennellyt alalla lähes 20 vuotta. Hän on toiminut erilaisissa sisällöllisissä ja tuotannollisissa tehtävissä mm. apulaisohjaajana, tuotantosuunnittelijana, tuotantopäällikkönä, ohjaajana ja tuottajana. Hänellä on laaja-alainen kokemus isoista livelähetyksistä, realitysarjoista, tv-draamasta ja pitkistä elokuvista. Mirva on ollut mukana lokalisoimassa suuria kansainvälisiä formaatteja.

Susa Salminen

Director, writer, Warner Bros. International Television Production Finland

Susa Salminen on toiminut freelancer käsikirjoittaja-ohjaajana lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän on käsikirjoittanut ja ohjannut viimeksi mm. realitysarjoja Amerikan unelmavävy, Yökylässä Maria Veitola ja Kaksi julkkista ja yhdet häät. Susa on valmistunut videoalan artenomiksi 1994 Turun Taideakatemista sekä Medianomiksi Helsingin ammattikorkeakoulusta vuonna 2002.

Elina Raitis

Producer, Hello Darlings

Pertti Pällijeff

Creative & Copywriter, N2

Reeta Hietalahti

Client Director, N2

Ville Vilén

Johtaja, vastaava toimittaja, Yle luovat sisällöt

Tv-johtajapaneeli 2016

Ville Toivonen

Kanavajohtaja, Nelonen Media

Tv-johtajapaneeli 2016

Katja Santala

Ohjelmajohtaja, Discovery Networks Finland Oy

Tv-johtajapaneeli 2016

Marko Karvo

Sisältöjohtaja, MTV Oy

Tv-johtajapaneeli 2016

Ossi Ilveskoski

Director Digital Media, Fox International Channels

Tv-johtajapaneeli 2016

Jani Hartikainen

TV-johtajien tuolileikki - mitä ajattelevat EX:ät nyt?

Nelonen Median ex-televisiojohtaja. Kokeillut onneaan myös Maikkarilla ja leffabusineksessa.

Mikko Silvennoinen

TV-johtajien tuolileikki - mitä ajattelevat EX:ät nyt?

Suomen Foxin ex-ohjelmajohtaja, Viron MTG:n ex-kanavajohtaja ja Nelosen ex-ohjelmapäällikkö Mikko Silvennoinen lähti tammikuussa etsimään jotain ihan muuta. Mikolla tärppäsi heti, sillä hän pääsi avustajaksi Tom of Finland -elokuvaan ja selosti Euroviisut Ylelle. Tällä hetkellä hän toimii Tubeconin sisältöjen vastaavana tuottajana.

Toni Flyckt

TV-johtajien tuolileikki - mitä ajattelevat EX:ät nyt?

Ex-televisiojohtaja. Kokeillut onneaan kolumnistina ei onnistunut, myös mediatoimistot ovat käyneet tutuksi. Kesäkuussa Toni hyppäsi oravanpyörästä ja pelasi golfia loppuvuoden. Nykyisin Tonin ajan vie henkilöstön ja asiakkaiden sitouttamisen parantaminen ja sitä kautta customer loyalty -palvelun tarjoaminen yrityksille. Toni ei kuitenkaan ole unohtanut televisiota vaikka katsominen painottuukin nykyisellään Viaplayn ja Areenan tarjontaan.

Risto Kuulasmaa

TV-johtajien tuolileikki - mitä ajattelevat EX:ät nyt?

Risto Kuulasmaa on media-alan yrittäjä ja Skandinavian suurimman tubettajatapahtuma Tubeconin osaperustaja. Kuulasmaa on työskennellyt Ylen television ja Areenan julkaisupäällikkönä sekä Madventuresin, Docventuresin ja Duudsonien taustalla tuottajana, ohjaajana ja strategina.