Info

SISÄLTÖMEDIAN KONFERENSSI ALAN AMMATTILAISILLE.

Aikaisemmin SATU ry:n, nykyään Audiovisual Producers Finland – APFI ry:n tuottama Media & Message on sisältömedian tapahtuma, johon osallistuu vuosittain lähes kaksisataa ammattilaista. Vuonna 2019 Media & Message pitää välivuoden palatakseen 2020 uudistuneena ja entistä monipuolisempana tapahtumana.

Media & Message Somessa

Facebook Twitter

OHJELMAYHTEISTYÖ

Oletko kiinnostunut ohjelmayhteistyöstä Media & Message -tapahtumassa? Ota yhteyttä (mediamessage@apfi.fi) niin keskustellaan eri vaihtoehdoista. Tarjoamme näkyvyyttä tapahtumassa ja sopivia keinoja tavoittaa tapahtuman yleisö; Suomen tv- ja elokuva-alan ammattilaiset.

Audiovisual Producers Finland – APFI ry on maaliskuussa 2018 perustettu uusi kotimaisten sisällöntuottajien yhdistys, joka syntyi kun Tuotos ry, SATU ry, Audiovisual Finland ry ja Elokuvatuottajat ry yhdistivät toimintonsa. Yhdistyksen tehtävinä ovat suomalaisen audiovisuaalisen sisältötuotantoalan tuottajien edunvalvonta, kansainvälistymisen edistäminen, tekijänoikeuksien kollektiivinen hallinnointi sekä alan tapahtumien ja kilpailujen järjestäminen.

Yhteystiedot

Audiovisual Producers Finland / APFI ry
Kaikukatu 4 B
00530 Helsinki
Puh. 09 440 471
mediamessage@apfi.fi